Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Авакова обіцяють організаторам псевдовиборів або тюрму, або кулю

В Міністерстві внутрішніх справ України пообіцяли затримати організаторів "виборів" в самопроголошених "республіках", проведення яких терористи запланували на 2 листопада. Про це заявив радник глави МВС Зорян Шкіряк.

"Позиція МВС незмінна: організатори проросійських "виборів" 2 листопада - державні злочинці, вони будуть затримані, а в разі спротиву знищені! Раніше-пізніше, ми обов'язково дістанемо цих покидьків і після звільнення наших територій терористи відповідатимуть за свої злодіяння. …Сволоті, на чолі з захарченками, плотницькими, пургіними, царьовими, мозговими, бєсами і т.д, не вдасться порушити єдність та територіальну цілісність України! Не допустимо! Бандитам - тюрми, а терористам і вбивцям, що не склали зброю - куля!", - написав він у Фейсбуці.

Шкіряк зазначив, що учасники і організатори фейкових "виборів", що збирається організувати Кремль на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей, свідомо скоюють важкий злочин проти держави Україна.

"По суті, це черговий нахабний антидержавний заколот з боку ватажків бойовиків і за нього передбачено суворе покарання згідно КК та законів України. Російські міжнародні терористичні банди "ДНР-ЛНР" - це НЗФ, кати, мародери, грабіжники, гвалтівники, вбивці, і вони будуть покарані тривалими тюремними строками ув'язнення. Спроба Путіна "легалізувати" антиконституційні утворення на Донбасі - провалиться!", - впевнений радник глави МВС.

"Визнання РФ результатів цієї пародії - спроба посилити шантаж на Україну і продовжити ескалацію конфлікту", - резюмував він.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ