Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Азарова чотири конкуренти?

Сьогодні в Україні йде жорстка боротьба за посаду прем'єр-міністра України. Про це в інтерв'ю «Главкому» заявив народний депутат від БЮТ Євген Кирильчук.

За його словами, за прем'єрське крісло Миколи Азарова зараз бореться, як мінімум, чотири людини, і вони «тільки те й роблять, що один одного підставляють».

«Згадайте статтю журналістки Тані (Чорновіл. - Ред.), в якій вона опублікувала практично весь бурд, який є на прем'єра. Як ви думаєте, вона сама докопалася до всіх тих договорів, сум? Як вона дізналася, у яких компаніях спілкується син Азарова в Москві, в які клуби ходить, які у нього є підприємства? Як вона знайшла такі матеріали, після публікації яких в Європі прем'єр і 24 години не затримався б у кріслі? Вона, звичайно, хороший журналіст, але не такий розвідник, щоб все це викопати. Тобто їй ці матеріали передав хтось із претендентів на це крісло», – запевнив Євген Кирильчук.

За словами нардепа, ці люди поки не думають про своє можливе президентство. «Про пост майбутнього президента вони поки бояться навіть слово промовити. Тому що рада паханів за таке відразу може винести смертний вирок», – сказав він.

Однак Євген Кирильчук не назвав імена членів такої ради: «Ну, ви занадто багато хочете. Хоча я знаю імена кількох людей ...», – додавши при цьому лише те, що серед них є і народні депутати.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ