Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

У банківській сфері України пропонували посаду на 50 тис. грн зарплати

Восени найвища зарплатна пропозиція в банківській сфері коливалася в межах 50 000 - 80 000 гривень. Таку оплату праці пропонували на позиції керівника інвестиційного проекту. Про це йдеться в результатах дослідження, проведеного Міжнародним кадровим порталом hh.ua.

На цю позицію роботодавець шукав кандидата з вищою освітою та досвідом роботи від 3 до 6 років. Серед вимог - цілеспрямованість, комунікабельність, здатність працювати в колективі. Роботодавець також відзначив, що кандидат повинен мати приємну зовнішність.

До його обов’язків повинно входити проведення фінансових консультацій, продажі продуктів компанії, післяпродажний супровід та підготовка презентаційних заходів для клієнтів.

До топ-5 найдорожчих банківських вакансій також потрапила позиція експерта з зарплатою від 40 000 гривень. На неї шукали самостійного, відповідального кандидата з досвідом роботи 3-6 років. Він повинен оцінювати привабливість бізнес-планів та супроводжувати інвестиційні проекти. При цьому компанія пропонувала кандидату вільний графік роботи.

Менеджеру зі злиття та поглинання готові платити 35 000 гривень. Він повинен мати вищу освіту в сфері економіки, або фінансів, обов’язковий досвід здійснення операцій зі злиття і поглинання, вільно говорити і писати англійською мовою.

За 32 000 гривень на місяць керівник відділу продажів повинен мати не менше 3 років досвіду роботи на аналогічній посаді, відмінні комунікативні здібності, добре розбиратися у фінансових послугах.

Замикає п’ятірку «дорогих» вакансій аналітик фінансових ринків. Щоб зайняти цю позицію кандидат повинен мати досвід роботи не менше 3 років, вищу юридичну або економічну освіту та добре знати ринок цінних паперів.

Довідка.

hh.ua – Міжнародний кадровий портал. Українська компанія Групи HeadHunter (Росія, Україна, Білорусія, Латвія, Литва, Естонія і Казахстан), яка входить до Mail.ru Group. Користувачі порталу hh.ua - менеджери середньої та вищої ланки. 51% - жінки, 49% - чоловіки. 75% аудиторії в даний момент працевлаштовані, а 25% - шукають місце роботи. Середня заробітна плата, яку запрошують користувачі порталу – 6 000 гривень. Середнє зарплатне очікування топ-менеджерів на hh.ua становить 21 000 гривень в місяць.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ