Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Білій Церкві військовослужбовець зі зброєю втік з військової частини

З військової частини в Білій Церкві (Київська область) зі зброєю та боєприпасами військовослужбовець намагався виїхати за межі області. Про це в понеділок, 15 лютого, повідомили в прес-службі військової прокуратури Центрального регіону України.

«Вночі 15 лютого, 22-річний солдат, виконуючи обов'язки вартового внутрішньої варти, самовільно залишив військову частину, і, присвоївши ввірену йому зброю – автомат АКС-74, штик і патрони до нього, намагався покинути територію Київської області», – йдеться в повідомленні.

За інформацією відомства, близько 6:50 втікача затримали правоохоронці біля залізничного вокзалу в Білій Церкві. Зброя, штик і бойові патрони у нього вилучили.

Слідчі дії тривають. Прокуратура гарнізону готує клопотання про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Відомості про подію внесено до ЄРДР за ч. 4 ст. 407 і ч. 3 ст. 410 КК України, а до широкомасштабного розшуку солдата були залучені військовослужбовці, працівники поліції та Військової служби правопорядку Збройних сил України.

НБН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ