Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У "Боржомі груп" заявили про рейдерське захоплення холдингу

На "ІДС "Боржомі груп" відбувається рейдерське захоплення. Про це повідомив консультант стратегії "ІДС Боржомі груп" Микола Кміть.

"Відбувається процес рейдерського захоплення нашого харчового холдингу на придуману історію про те, що нібито у нас вклав гроші російський олігарх Березовський. Хоча Миргородський завод заснували ще тоді, коли Березовський не народився, а завод у Моршині побудували з нуля, і ніколи Березовського тут не було. Жодної платіжки, жодного закордонного рахунку до нас ніколи не було. Більше того, є рішення Лондонського суду, в якому чітко написано, що Березовський ніколи не був нашим акціонером і не є", - сказав Кміть.

За словами Кмітя, за рішенням Басманного суду Москви Державна податкова служба України заарештовує майно та рахунки холдингу.

"Сьогодні податкова в Миргороді заарештувала рахунки, викликає на допити директорів, учора було проведено обшуки у бухгалтера і директора Миргородського заводу мінеральних вод. А Сихівський райсуд ухвалив рішення заарештувати наше майно на підставі того, що Росія попросила. Бачите, як швиденько ухвалює наш західноукраїнський суд рішення про арешт майна на прохання Москви", - сказав Кміть.

За його словами, в Миргороді практично зупинено завод, а директора заводу в Моршині сьогодні викликали до слідчого податкової міліції.

"Самого рішення ніхто не бачив у письмовому вигляді, нам про арешт майна сказав власник акцій. У Миргороді практично зупинено виробництво, і я не розумію, хто Азарову наповнюватиме бюджет. У нас ще рахунки не встигли заарештувати, але завтра можуть провести й обшуки", - сказав Кміть.

Економічна правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ