Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У БПП заговорили про дострокові вибори

Якщо Верховна рада на цьому тижні не вийде на рішення щодо нового уряду, то це початок дострокових виборів. Про це заявив народний депутат від БПП Олексій Гончаренко, повідомляє прес-служба політсили.

Заступник голови фракції «Блок Петра Порошенка» Олексій Гончаренко зазначає, що перемовини щодо уряду тривають. Про це він сказав у коментарі журналістам у Верховній Раді.

«Перемовини тривають. Сьогодні, напевно, нічого не буде», – зазначив Гончаренко.

Щодо причин, чому сьогодні не вирішилося питання Уряду, Гончаренко сказав, що не виходить домовитися з кадрових питань і структури уряду. Зокрема, зазначив він, суперечливим питанням лишається Міненерговугілля, Мінекономрозвитку та Мінкультури.

«Не можемо узгодити спільну позицію з кандидатом в прем`єри Володимиром Гройсманом», – сказав депутат.

Крім того, відповідаючи на запитання щодо партійного чату фракції, фото переписки якого з`явилися в Інтернеті, і де, начебто, йдеться про якісь крайні терміни вирішення питання щодо уряду, парламентар запевнив, що ніхто ніяких крайніх термінів не ставить.

«Ми намагаємося домовитися. …Вся ця історія триває вже два місяці, якщо вона буде тривати далі, то це означає, що парламент недієздатний, а значить, нам треба йти на вибори», – запевнив Гончаренко.

На уточнення, чи все ж можливо проголосувати за необхідні рішення в парламенті завтра або вже у четвер, депутат зазначив, що « реалістична історія – це провести ці рішення на цьому тижні».

«Якщо ми на цьому тижні не вийдемо на якесь рішення, то, як на мене, це початок дострокових виборів», – сказав заступник голови фракції.

На запитання, чи «БПП» може вийти з коаліції, щоб формально її розвалити, він відповів: «Наприклад, так».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ