Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Бродах в пенсіонера вкрали корову

Працівники Бродівського РВ ГУМВС України у Львівській області затримали 30-річного місцевого мешканця, який викрав із пасовища корову і продав її приватному підприємцю. Про це повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

Вранці 77-річний чоловік привів корівку на пасовище, прив’язав та й пішов додому. Опівдні дідусь вирішив забрати круторогу, проте від неї і сліду не лишилось. Чоловік у розпачі зателефонував сину.

Той, одразу збагнув що й до чого, і не гаючи часу поїхав до місцевого пункту заготівлі м’яса. Документи на рогату прихопив із собою. Там чоловіку повідомили про те, що один підприємець нещодавно привів його корівку. Надалі з’ясувалося, що 30 – річний місцевий безробітний викрав корову із пасовища і запропонував підприємцю за 4 000 гривень її придбати. Той погодився, проте віддавши гроші, попросив документи на корову. Однак крадій, вихопивши гроші втік.

Місцеві правоохоронці оперативно розшукали зловмисника із нечесно заробленими грошима. Корівку повернуто власникові. На даний час відкрито кримінальне провадження за статтею 185 (крадіжка) КК України. Варто зазначити, що нещодавно злодюжка вже вчиняв аналогічну крадіжку, але тоді його не затримали, тому і вирішив продовжувати злочинний бізнес.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ