Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Брюховичах обмінюються досвідом впровадження програмно-цільового методу формування бюджету

Сьогодні керівники 10 міст-партнерів проекту USAID «Реформа місцевих бюджетів в Україні» розпочали у Брюховичах дводенне засіданні міських дорадчих комітетів з питань бюджетної реформи. У засіданні беруть участь представники Волинської (м. Ківерці), Закарпатської (м. Ужгород, м. Чоп), Івано-Франківської (м. Івано-Франківськ, м. Калуш, м. Коломия), Львівської (м. Стрий), Рівненської (м. Дубно), Тернопільської (м. Тернопіль) та Хмельницької (м. Нетішин, м. Славута) областей. Мета засідання – розгляд питань щодо формування бюджетів представлених міст на 2007-2009 роки за програмно-цільовим методом. Також на засіданні піднімається питання залучення до бюджетного процесу громадськості, в якості гаранта прозорості та ефективного використання міських коштів, щоб поліпшити соціально-економічний рівень життя українців.
Учасники засідання матимуть декілька навчальних модулів: «Загальний огляд програмно цільового методу формування бюджету», «Бюджетна програма», «Показники бюджетних програм», а також здійснюватиметься обмін досвідом щодо впровадження програмно-цільового метода формування бюджету.
Починаючи з 1992 року, Регіональна Місія Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) в Україні, Молдові і Білорусі надає допомогу країнам регіону у здійсненні переходу до ринкової економіки на широкій суспільній базі. З 1961 року Агентство США з міжнародного розвитку є провідною установою Уряду Сполучених Штатів Америки з виконання програм міжнародної економічної та гуманітарної допомоги. Штаб-квартира USAID знаходиться у Вашингтоні, округ Колумбія; Агентство також має регіональні Місії у Центральній та Південній Африці, Азії та на Близькому Сході, Латинській Америці та країнах Карибського басейну, а також у Європі та Євразії.
USAID здійснює свої проекти у тісній співпраці з приватними добровольчими організаціями США, американськими компаніями та іншими державними та міжнародними організаціями.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ