Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Брюховичах цього року створять Центр надання адміністративних послуг

Незабаром мешканці смт. Брюховичі зможуть отримувати всі послуги «на місці» – для них створять Центр надання адміністративних послуг. Вже розроблені ескізний і дизайнерський проекти, є архітектурні рішення, які пройшли громадські обговорення, і тепер очікують рішення про відведення земельної ділянки.

«Замовником проведення робіт є ЛКП «Рембуд», якому було виділено з міського бюджету 490 тис. грн. на виготовлення проектно-кошторисної документації і відведення земельної ділянки. Вже розроблено ескізний і дизайнерський проекти, є архітектурні рішення, які пройшли громадські обговорення. Затримка – з відведенням земельної ділянки, оскільки проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки є в Головному управлінні Держгеокадастру у Львівській області. 14 серпня очікуємо результату, і після того, як затвердять земельну ділянку, відбудеться сесія селищної ради, і тоді вже зможемо розпочати роботи по зовнішніх мережах і провести експертизу на загальну вартість робіт», - розповіла директор департаменту адміністративних послуг ЛМР Валентина Бартошик.

Зазначимо, ЦНАП у смт. Брюховичі планують розмістити на 1-му поверсі 2-поверхової будівлі. Будувати його будуть за кошти міського бюджету Львова та за  енергоефективними технологіями – зі сендвіч-панелей та металевого каркасу. Загальна площа – 210 кв. м.  

Окрім того, зараз напрацьовують концепцію створення нових Центрів для Винник і Рудно. «Ми пропрацьовуємо концепцію створення нових Центрів, які також надаватимуть усі види послуг, які надають Центри Львова, у Рудно і Винниках», - додала Валентина Бартошик.

Нагадаємо, у Львові працюють такі підрозділи ЦНАП: на пл. Ринок, 1 (Галицький район), на вул. І. Виговського, 32 (Залізничний район), на вул. М. Хвильового, 14а (Шевченківський район), на вул. Костя Левицького, 67 (Личаківський район), на пр. Червоної Калини, 72А (Сихівський район) та на вул. Ген. Чупринки, 85 (Франківський район).  Найближчими днями ЦНАП запрацює і в Рясному – на вул. Шевченка, 374.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ