Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Буську водій "Фольксвагеном" збив жінку на «зебрі» та втік

У місті Буську у львівській області неподалік автостанції сталась дорожньо-транспортна пригода. Це сталося у неділю, 25 листопада, близько 11години. Повідомлення прес-служби управління ДАІ у Львівській області.

Водій іномарки наїхав на жінку-пішохода. 27-річна місцева мешканка переходила дорогу на «зебрі» та потрапила під колеса авто.

Водій-порушник хутко залишив місце ДТП. А от постраждалій після цієї прикрої пригоди довелось звернутися за допомогою до медиків. У жінки діагностували забій колінного суглоба.

Повідомлення про цю дорожньо-транспортну пригоду оперативно надійшло до правоохоронців. Вони одразу ж вирушили на пошуки втікача.

Інформації, що дозволила б швидко встановити порушника, було дуже мало. Постраждала жінка запам’ятала лише одну цифру номерного знака автомобіля, яким було вчинено ДТП. А ще розповіла, що автівка була білого кольору.

За цими «прикметами» працівники Державтоінспекції оперативно вийшли на слід втікача. Правоохоронці встановили: жінку збив 31-річний житель Буського району. Чоловік був за кермом автомобіля «Фольксваген Кадді» білого кольору.

Нині працівники міліції з’ясовують усі деталі цієї автопригоди.

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ