Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У БЮТ не хочуть говорити про амбіції Тимошенко на 2009 рік

Кандидат у народні депутати України від Блоку Юлії Тимошенко Андрій Шкіль уникає прямої відповіді на запитання, чи буде лідер БЮТу Юлія Тимошенко претендувати у майбутньому на посаду Президента України на виборах 2009 року.
«Я вже неодноразово заявляв і повторю ще раз: від коаліції демократичних сил буде тільки один кандидат на посаду прем’єр-міністра України», — заявив він у коментарі «Гал-info» на прохання прокоментуючи заяву кандидата у нардепи Ігоря Кріля про те, що кандидати на посаду прем’єра не повинні бути кандидатами на президентських виборах 2009 року.
«Я повторю ще раз: буде тільки одна кандидатура. Вам назвати її прізвище? Більше нічого коментувати не буду», — зазначив пан Шкіль.
Нагадаємо, як повідомила «Гал-info» прес-служба Блоку НУ – НС, кандидат у нардепи Ігор Кріль вважає, що кандидати на прем’єра не повинні заглядатися на президентське крісло.
«Напередодні першого засідання ВР, де будуть створені фракції та прийматиметься рішення щодо коаліційної угоди, я готовий підписатися під будь-якою коаліцією за єдиної умови: запропоновані цими коаліціями кандидатури на прем’єра не матимуть президентських амбіцій на виборах 2010 року», —  зазначив він.
За його словами, у теперішній нестабільний час урядові необхідно якомога тісніше співпрацювати з Главою держави задля розвитку економіки і вирішення соціальних проблем. «Якщо хтось хоче розглядати посаду прем’єра як «стартовий майданчик» для майбутніх президентських виборів, то це призведе до політичного протистояння». Політик наголосив, що у такій ситуації неминучий конфлікт між Президентом та прем’єром, який марить кріслом Глави держави. «Тоді громадянам доведеться забути про вирішення соціальних проблем», – наголосив Кріль.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ