Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

У Чернівецькій області застрелився кандидат у народні депутати

У Сторожинецькому районі Чернівецької області застрелився кандидат в народні депутати України по округу №202 Володимир Токарюк. Про це РБК-Україна заявили в прес-службі Міністерства внутрішніх справ (МВС) України.

"Сьогодні, близько 11:00 ранку, до міліції у Сторожинецькому районі Чернівецької області надійшло повідомленні від лікарів Центральної районної лікарні про те, що у приймальне відділення з вогнепальним пораненням в голову поступив 59-річний місцевий житель, кандидат у народні депутати по мажоритарному виборчому округу №202", - заявили в прес-службі.

За повідомленням прес-служби, попередньо встановлено, що сьогодні вранці чоловік, перебуваючи у підсобному приміщенні власного будинку, з метою вчинення самогубства, здійснив один постріл у скроневу частину голови із власного карабіна калібру - 7,62 мм.

Невдовзі його без свідомості знайшла дружина та доставила до лікарні. Під час надання медичної допомоги чоловік помер.

На місці події працює слідчо-оперативна група.

Додамо, що згідно даних ЦВК самовисуванець Володимир Токарюк набрав 0.79%, а це 784 голоси. На окрузі переміг  Олександр Фищук від політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина"  з результатом 40.31%, а це 39 540 голосів.

РБК-Украина

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ