Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Чернівцях в університеті знімають еротику?

Мережу буквально підірвали еротичні фото оголеної дівчини, котра позує перед фотокамерою нібито в аудиторіях Чернівецького національного університету, колишній резиденції буковинських митрополитів.

Їх розповсюдило видання«Молодий буковинець», посилаючись на соцмережі. Однак в Інтернеті так і не вдалося знайти ні першоджерела, ні авторства фотографій.

Думки читачів у коментарях під публікацією розділилася – одні захоплюються знімками у стилі ню, мовляв, чого приховувати, коли є що показати, лише от фотограф схалтурив, міг би це зробити і більш художньо. Інші, навпаки, засуджують: «Показати б це її батькам...Цими коридорами ходила Ольга Кобилянська, Федькович, а ця... навіть не знаю як її назвати....» - пишуть обурені чернівчани. А дехто взагалі упізнав місце, де саме зроблені фото – філологічний факультет, аудиторія №67.

Тим часом, у ВНЗ робити висновки не поспішають, однак розглядають кілька версій походження фотографій.

- Я вважаю, що, насамперед, повинне бути першоджерело, а його немає, - говорить проректор з навчально-виховної роботи університету Тамара Марусик. – Наш університет належить до пам’яток архітектури, котрі перебувають під охороною ЮНЕСКО, щодня до нас приїжджають сотні туристів, фотографуються. Можливо, хтось і відбився від групи. Та й студентів у нас тисячі, теж не всіх знаєш. Тому важко, сказати, хто та дівчина на фото і хто її фотографував. Окрім того, це може бути фотошоп, коли підставили лише панораму аудиторії, а де фотографували насправді – невідомо. А, може, просто хтось таким чином вирішив спровокувати університет?

За словами проректора, перевірити оригінальність фото досить складно, бо в університеті немає відеокамер. Однак залишати усе просто так адміністрація навчального закладу не збираються. Кажуть, відстоюватимуть честь та гідність університету усіма законними способами. Якщо доведеться, то звернуться і до суду.

PRESS-ЦЕНТР

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ