Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Червонограді артисти з Луганська мали аншлаг

Сьогодні, 14 жовтня, у День захисника України у Червонограді виступив ансамбль пісні і танцю Луганської філармонії «Радани». Від імені Львівської обласної ради гостей вітав заступник голови Володимир Гірняк. Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

«Пора зшивати Україну! З ініціативи голови облради Олександра Ганущина ми свого часу розпочали співпрацю із Луганщиною і сьогодні пожинаємо її плоди. Це правильно. Ми повинні комунікувати, обмінюватись досвідом, зокрема – управлінським. Сьогоднішня подія зібрала повний зал у червоноградському Народному домі. Ми почули багато українських творів у прекрасному виконані ансамблю «Радани». І нехай тепер хтось скаже, що в Луганську немає України, немає українського духу», - зазначив після концерту Володимир Гірняк.

Він також вручив гостям подяки та грамоти від Львівської обласної ради.

«Наприкінці серпня цього року депутати обласної ради  їздили в Луганськ. Там ми познайомились із керівництвом області та побачили як господарює цей регіон. Попри війну і важкі умови, Луганщина впевнено розвивається – відновлює школи, дитсадки та ФАПи, ремонтує дороги та головне – поетапно українізується», – наголосив Володимир Гірняк.

Додамо, що вже завтра ансамбль пісню і танцю «Радани» виступить у Народному дому м. Броди. Початок о 15 год. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ