Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

У Червонограді дітей навчать співати і грати на інструментах – за п’ять днів

З 9 по 14 січня у Червонограді в рамках дитячого Міжнародного музичного табору «Music Camp International» американський диригент та педагог Констанція Фортунато навчить дітей ( за 5 днів) співати та грати на музичних інструментах. Про це Гал-інфо повідомив один із представників фундації розвитку Червонограда Світлана Бордун.

Міжнародний музичний табір – це тиждень активного музичного досвіду та розвитку для дітей. Під час табору кожного дня проводяться хорові заняття. Музичний кругозір дітей розширюється завдяки вивченню творів великих музикантів, як-от,  Гайдн, Моцарт та Сен-Санса рідною мовою та виконанням англомовних пісень у жанрі спіричуєлс.

Також кожна дитина вибирає собі два додаткові класи музичних інструментів, серед яких класи ударних інструментів, гітари, скрипки, дзвіночків, флейти та музичних ігор.

За останні 14 років роботи дитячих музичних таборів в Україні «Music Camp International» пройде у Червонограді вперше.

Навчатись в таборі можуть дітки від 11 до 15 років, які пройшли попередню реєстрацію та сплатили реєстраційний внесок в розмірі 100 грн. Як зазначила Світлана Бордун, цей внесок з дисциплінарним підґрунтям, тобто дитина зобов’язується прийти і ми з нетерпінням на неї чекатимемо.

Заняття будуть проходити з 10.00 до 15.00 впродовж шести днів із 9 по 13 січня в приміщенні Червоноградської школи №8, по знаходиться по вулиці  Шептицького.

«За п'ять днів кожна дитина навчиться хоровому співу та опанує базові навички гри на ударних інструментів, гітари, скрипки, дзвіночків, флейти та музичних ігор», - розповіла Світлана Бордун.

14 січня фіналом навчання стане урочистий концерт у супроводі  Львівського симфонічного оркестру, де візьмуть участь усі діти, які пройшли навчання.

Важливо також зазначити, що музична освіта не є обов’язковою для занять у міжнародному музичному таборі. Методика викладання «Music Camp International»  полягає у власному переконанні, що кожна дитина незалежно від її музичної обдарованості, може за один тиждень розкрити свої таланти та отримати надзвичайний досвід від справжніх майстрів музичного мистецтва.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ