Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Червонограді відкрили Центр обслуговування клієнтів ПАТ "Львівгаз"

Сьогодні, 1 грудня, у Червонограді відкрили сучасний Центр обслуговування клієнтів, котрий став уже другим подібним підрозділом на теренах Львівщини. Про це повідомили у департаменті розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства ЛОДА.

За словами в.о. директора департаменту Назарія Романчука, це вже другий Центр, який відкрило ПАТ "Львівгаз", перший з’явився у Самборі місяць тому.

"Спостерігається значне покращення якості надання послуг у місті з газопостачання, оскільки тепер люди мають можливість напряму звертатися в Центр обслуговування клієнтів, отримуючи якісну послугу", -  повідомив Назарій Романчук.

Голова правління ПАТ "Львівгаз" Юрій Войсович наголосив, що Центр, відкритий у Червонограді, – європейського зразка, створений за усіма сучасними стандартами та вимогами, покликаний значно покращити якість послуг. "Це новий стандарт обслуговування, можливість в одному місці здійснити усі необхідні клієнтам дії і витратити якомога менше часу", - повідомив Юрій Войсович.

Тепер 85 тис споживачів природного газу Червонограда, Сокальського, Радехівського та Кам`янка-Бузького районів зможуть отримати увесь спектр необхідних та якісно нових послуг газових компаній за місцем проживання.

У Центрі в повній мірі дотримана головна концепція – комфортні умови для клієнтів, просторі приміщення, зручна зона очікування, доступ до Wi-Fi, можливість скористатися послугами "Особистого кабінету", безпосередньо на місці одразу ж зареєструватися у ньому, а також сплатити за послуги через термінали.

Окрім того, споживач має максимальний доступ до інформації, яку можна отримати у менеджера на ресепшн, інформаційних стендах та моніторах.

Також у Центрі реалізовано чимало нововведень: допомога фахівців у користуванні терміналами, автоматизована електронна черга, достатня кількість менеджерів та фахівців необхідного профілю. Окрім того, усі зони обслуговування зручно позначені навігаційними табличками.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ