Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

У Червонограді зводять лінію сортування сміття за 2,25 млн грн

На сміттєзвалищі у Червонограді монтують лінію сортування сміття вартістю 2 млн 250 тис грн. Про це сьогодні, Про це сьогодні, 31 жовтня, під час засідання обласної комісії з питань екології, природних ресурсів та рекреації повідомила заступник начальника Державного управління охорони навколишнього природного середовища у Львівській області Ганна Башта під час слухання виконання екологічних програм на Львівщині.

За її словами, лінія сортування сміття складається з п’яти частин, кожну з яких закуповують окремо. На зведення лінії уже освоєно понад 800 тисяч гривень, ще 300 тисяч є на рахунках, однак Червоноградська міська рада зволікає з їх освоєнням.

Також, як повідомила Ганна Башта, 500 тисяч гривень було виділено на створення полігону твердих побутових відходів у Новояворівську. проведено тендер, тривають роботи з облаштування. Ще 300 тисяч було виділено Раві-Руській. 250 тисяч гривень місто використало на придбання сміттєвоза, на решта грошей було закуплено смітники.

Кошти на всі три об’єкти було виділено з бюджету Львівської області в межах програми поводження з твердими побутовими відходами.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ