Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У четвер «Народна Самооборона» відправить на Схід черговий вантаж. Львів’ян просять долучитися

Цього четверга, 26 листопада, ГФ «Народна Самооборона» Львівщини о 12:00 за адресою вул. Шевченка, 350В вантажитиме та відправлятиме на Схід черговий караван з допомогою. За рахунком це вже 18 поїздка волонтерів у сектор А до львівських військових, які беруть участь в зоні бойових дій на Сході країни. Повідомила прес-служба «Народної Самооборони».

Втім, зараз волонтери «Народної Самооборони» звертаються до усіх небайдужих аби люди долучалися до збору допомоги. Продукти харчування, засоби гігієни, амуніція, домашня випічка тощо можна приносити  у Центри забезпечення військових, що на вул. Шота Руставелі,2, вул. Шевченка 350В або у Центр допомоги сім'ям учасників АТО на вул. Виговського, 29.

Ба більше. Активісти також закликають усіх долучитися до вже традиційної акції «Операція ВАРЕНИК», яка проходитиме, завтра, 25 листопада, у ЗОШ №60. Готувати українську страву ґаздині розпочнуть з 16:00. (контактна особа Оксана Медвідь 096-520-52-87) 

«Війна на Сході досі триває. Однак, на жаль, нам, волонтерам, зараз стало важче збирати допомогу військовим. Варто пам’ятати, там на Сході хлопцям, які нас з Вами захищають, неабияк потрібна наша підтримка. Тому я звертаюся до усіх небайдужих з проханням долучайтеся і давайте разом постараємося передати наших воякам все те, що їм так необхідне. Пам’ятайте, саме завдяки солдатам ми зараз з вами тут у безпеці», – каже керівник ГФ «Народної Самооборони» Львівщини Валерій Веремчук.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ