Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У день виборів президента Росії на виборчих дільницях у Львові та Трускавці очікують понад 500 громадян РФ – Євген Гузєєв

У день виборів президента Російської Федерації 2 березня виборчі дільниці у Львові та Трускавці розпочнуть роботу о 8-й ранку – про це у коментарі „Гал-іnfо” повідомив Генеральний консул Російської Федерації у Львові Євген Гузєєв.
За його словами, дільнична комісія у складі 15 осіб уже завершила всі підготовчі роботи. За його словами, громадянам РФ, що проживають у нашому регіоні, було надіслано запрошення здійснити своє волевиявлення і, як зазначив пан Гузєєв, на виборчій дільниці у Львові очікують прийняти 300-350 виборців, у Трускавці – 200-230 осіб.
Як розповів Генконсул, перші підсумки волевиявлення будуть підбиті о 10-й ранку, потім о 13-й, 15-й, 20-й годині, а остаточний результат голосування громадян Росії, що перебувають на консульському обліку, стане відомим приблизно о 23-й годині 2 березня.
Загалом, під час виборів президента Росії виборчі дільниці в Західній Україні відкриють у п’яти містах – у Львові, Трускавці, Рівному, Чернівцях та Мукачевому.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ