Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Дніпрі патрульні затримали чоловіка, який напав на 11-річну дитину й втік

У Дніпрі патрульні затримали чоловіка, який напав на 11-річну дитину й втік. Про це повідомили в Патрульній поліції Дніпра.

Громадянин повідомив поліції, що на власні очі бачив, як дорослий чоловік намагався зґвалтувати школярку. На місці події патрульних зустріли заявник із 11-річною дівчинкою.

Дитина була налякана. Вона розповіла, що йшла до школи. Дорога до навчального закладу проходить через пустир. Раптом із кущів вийшов чоловік та пішов слідом. Він схопив дівчинку й потягнув до одного з пустих будинків неподалік. Дівчинка закричала й намагалася вирватися з рук невідомого.

Крики почув чоловік, який йшов повз, і кинувся на допомогу. Нападник злякався й утік, проте висмикнув у дівчати гаманець. Перехожий-рятівник та дівчинка надали його прикмети.

Під час перевірки прилеглої території в одному місці патрульні поліцейські виявили наплечник та 3 мобільних телефони. Патрульні вирішили почекати на ймовірного злочинця.

За 2 години з'явився невідомий та почав збирати телефони. Поліцейські миттю затримали чоловіка. Ним виявився 42-річний мешканець Дніпра. Заявнику та потерпілій дитині показали його фото, по якому вони впізнали нападника.
На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Поліцейські доставили затриманого до Соборного відділку поліції.

Як усе було — дивіться на відео з бодікамер патрульних.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ