Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Дніпрі затримали 12 кримінальних авторитетів

Співробітники правоохоронних органів затримали 12 кримінальних авторитетів, які приїхали на "сходняк" в Дніпропетровськ. Про це повідомив начальник головного управління Національної поліції в Донецькій області В'ячеслав Аброськін в facebook.

Аброськін повідомив, що злочинці з'їхалися до Дніпропетровська для участі в "сходняку", метою котрого був "звіт про свою діяльність і плани на перспективу". Серед них були і кримінальні авторитети з окупованої території Донеччини.

"Затримані "злодій в законі" Вітя "Тбіліський", а також такі його підмайстри, як "Віген Єреванський", "Арбуз", "Мозг" та ін. Всього 12 осіб", - написав Аброськін.

Він додав, що один з них - Вітя "Тбіліський" вже видворений з України.

Деяким прибулим на "звіт" "авторитетам" з окупованої території вдалося уникнути затримання в Дніпропетровську, але пізніше вони були затримані в Красноармійську, по дорозі до Макіївки.

Аброськін також повідомив, що кримінальна поліція разом з підрозділами спецпризначення в Маріуполі провела 10 обшуків у осіб, які зараховують себе до так званих авторитетів. Затримано вісім осіб, двоє будуть притягнуті до кримінальної відповідальності за зберігання наркотичних засобів.

УП

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ