Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Війна з Росією

У Дніпрі затримали жінку, яка ударила молотком бійця АТО

У Дніпрі затримали жінку, яка ударила молотком бійця АТО на виставі в Оперному театрі, - Радіо Свобода.

За даними з поліції, проти неї відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті 125 Кримінального Кодексу України – умисне нанесення легких тілесних ушкоджень. Як зазначили в поліції, підозрювану доправили до Дніпровського відділу поліції, з нею розпочинають слідчі дії.

Раніше жінка перебувала у розшуку.

У жовтні 2016 року поліція Дніпра порушила кримінальне провадження через інцидент з учасником бойових дій на Донбасі у театрі опери та балету. За даними поліції, інцидент стався під час антракту вистави: на балконі одна з глядачок, побачивши бійця у формі, накинулась на нього з молотком. Боєць був у театрі разом з дружиною. За словами свідків, жінка «вигукувала щось про «русский мир» і нецензурно облаяла бійця та його дружину».

Як розповіли у поліції, знаряддя злочину – молоток – у жінки вилучили. Окрім того, в сумочці у неї виявили кухонний ніж.

Учасник бойових дій отримав травму голови, рану зашивали у лікарні.

Інцидент мав продовження. З театру опери та балету, де стався інцидент з побиттям учасника бойових дій, звільнили артистку хору Катерину Фондуроко, яка у соціальних мережах писала повідомлення на підтримку дій нападниці.

Загалом експерти відзначали почастішання випадків «побутового сепаратизму» в Дніпрі. Незадовго до того в Дніпрі вояка АТО побили біля приватного закладу харчування за те, що він зробив зауваження персоналу щодо трансляції російського телеканалу.

Радіо Свобода

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ