Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

У Донецьк прибули російські морські піхотинці, – Тимчук

У Петровському районі Донецька розвідка ідентифікувала зведений підрозділ російських морських піхотинців, переодягнених у форму бойовиків «днр». Про це йдеться у повідомленні координатора групи «Інформаційний спротив», нардепа Дмитра Тимчука на сторінці у мережі Facebook.

«Південніше була виявлена ​​бронегруппа (до 10 од. БМП і МТ-ЛБ), на схід – танки (6 одиниць)», – йдеться у повідомленні.

Крім цього, в Горлівці, у районі вул. Мічуріна і в районі житлового масиву Комарова зафіксовані мобільні вогневі групи бойовиків.

«У кожній групі 1-2 од. БТР, 2-3 вантажівки з 82-мм мінометами, СПГ-9, іноді з ЗУ-23-2 або ПТРК, 20-30 осіб», – зазначає Тимчук.

За його словами, ці групи таємно виходять на позиції, ведуть обстріл і оперативно згортаються. Такі ж групи раніше фіксувалися в Петровському районі Донецька, відзначалися на Путилівці, в районі Нового Гірника та Другої Майданчики.

«Між Ясним і Докучаєвськом ідентифікована замаскована протитанкова батарея бойовиків. У складі батареї – 4 од. 100-мм пт-знарядь МТ-12 «Рапіра»,  – резюмує Тимчук.

Як повідомлялося, минулої доби бойовики завдали потужних ударів по силах АТО в передмісті Донецька.

Тиждень.ua
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ