Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Донецьк щодня прибувають десятки вантажівок із боєприпасами - Тимчук

Донецькі терористи запасаються боєприпасами та технічними ресурсами. Про це на своїй сторінці в Facebook написав координатор групи "Інформаційний спротив", народний депутат Дмитро Тимчук.

"У Київському, Кіровському і Петровському районах Донецька йде зосередження бойовиками матеріально-технічних ресурсів та боєприпасів - на добу прибуває в цілому до 30 вантажних автомобілів", - написав Тимчук.

За його словами, у районі проспекту Шведова була зафіксована бронегруппа бойовиків із 11 ББМ.

Саме в районі Донецька російські найманці ведуть найбільшу вогневу активність.

"Так, протягом доби бойовики неодноразово відкривали вогонь із 82-мм мінометів і автоматичного гранатомета типу АГС-17 на ділянці західніше і на північний захід від Донецька.

Крім того, терористи активно вели обстріли українських позицій західніше і на північ Горлівки. На ділянці від південних околиць н.п. Піски до північних околиць н.п. Авдіївка практично в перманентному режимі здійснювалися обстріли українських позицій із різноманітного озброєння, включаючи 82-мм міномети, штатне озброєння ББМ (знаряддя БМП-1 і БМП-2) і гранатомети, як ручні, так і станкові ( АГС-17,21 і СПГ-9 "Спис")", - написав Тимчук.

Gazeta.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ