Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Війна з Росією

У Донецькій області біля траси знайшли вибухівку

1/3
У Донецькій області Національна поліція запобігла диверсії поблизу траси в Мар’їнському районі. Про це повідомила прес-служба Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції в Facebook.

"До працівників Донецького управління Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України надійшла інформація про те, що у лісосмузі поблизу села Успенівка знаходиться схрон зброї. Під час перевірки оперативники УДВБ НПУ за допомогою металошукача виявили у лісосмузі неподалік траси, яка йде від міста Курахове, замасковану диверсійну схованку. 2 гранти РГД-5, 2 гранати Ф-1, 5 запалів УЗРГМ-2, 780 набоїв калібром 5,45 та 400 грам тротилової шашки невстановлені особи запакували у картонну коробку і заховали до потрібного часу", - йдеться у повідомленні.

На місце знахідки викликали слідчо-оперативну групу Мар’їнського відділу поліції та вибухотехніків. За фактом події слідчими вирішується питання щодо правової кваліфікації події.

Правоохоронці проводять заходи, спрямовані на встановлення осіб, причетних до небезпечної закладки, та мети її використання.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ