Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Донецькій області невідомі закидали «коктейлем Молотова» особняки місцевої знаті?

Невідомі намагалися спалити три житлових будинки та адміністративну будівлю в місті Часів Яр (Донецька область) вночі проти 23 серпня.

За неофіційною інформацією «Острова», обстрілу «коктейлем Молотова» зазнали особняки і офіси, що мають відношення до представників місцевої влади. Так, за словами джерела, невідомі намагалися спалити будинку колишнього мера міста Володимира Гірчака, генерального директора Часовярського вогнетривкого комбінату Костянтина Третьякова, власника міської дискотеки «Шарк» Олександра Сорокіна та генерального директора ТОВ «Часовоярський ремонтний завод» (виробництво мікроавтобусів на базі російських «Газелей» ) Олексія Плосухіна. Крім того, була зроблена спроба підпалити адміністративну будівлю Часовяроського вогнетривкого комбінату.

Факт спроби серійного підпалу житлових і адміністративних будівель «Острову» підтвердив начальник Відділу зв'язків з громадськістю Головного управління МВС України в Донецькій області Ігор Дьомін. При цьому в міліції відмовилися надавати офіційну інформацію про власників будівель, які намагалися спалити.

«У період з 24 години до першої години ночі невідомі особи здійснили спроби підпалити три житлових будинки та адміністративну будівлю. Невідомі особи кинули пляшки з рідиною, яка займається», - розповів І. Дьомін.

Начальник відділу повідомив, що жодна з будівель не постраждала, лише у дворі одного з них оплавився пластиковий контейнер.

За його словами, в цей час експерти встановлюють хімічний склад запальної суміші, що була в пляшках.

Правоохоронці проводять оперативно-профілактичні заходи з встановлення осіб, причетних до цих дій. «Розшукуються особи, які вчинили протиправні дії ... Вони будуть знайдені, не сумнівайтеся», - пообіцяв Ігор Дьомін, зазначивши, що факти серійних підпалів у практиці донецької міліції зустрічаються вкрай рідко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ