Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Донецькій ОДА визнали, що нагнітали істерію про штурм адмінбудівель у місті "бендеровцамі"

Наразі немає підтвердженої інформації про підготовку будь-ким штурмів адміністративних будівель в регіоні. Про це в інтерв'ю телеканалам «Юніон» і «Донбас" заявив начальник управління взаємодії з правоохоронними органами, протидії корупції Донецької ОДА Андрій Кірша, повідомила прес-служба облдержадміністрації.

За його словами, наразі суспільно-політична ситуація в області стабільна, всі правоохоронні структури працюють на належному рівні

«Я хочу сказати, сигнали про «гастролерів» були. Люди приїжджали з інших областей. Але вони не групувалися по 200-300 осіб, як це десь звучало, говорилося і писалося. Це не підтверджено , - підкреслив Кірша.

Він зазначив, що на тлі останніх подій в Україні, в облдержадміністрацію надходять сотні дзвінків від пенсіонерів, ветеранів, вчителів з проханнями пояснити, що відбувається.

«Ми говоримо людям, що насправді напруженості, як такої, не було, вона більше нагніталася. Зараз наші правоохоронні структури продовжують на належному рівні виконувати свою роботу", - підсумував Кірша.

Як повідомлялось, 26 січня у Донецьку місцева влада закликала громадян прийти до ОДА, щоб захистити її від штурму «бендеровцев», які приїхали із Західної України.

Згодом під ОДА влаштували мітинг прихильників курсу Януковича і ПР. В результаті «захисту» ОДА шанувальники Януковича побилися з прихильниками ПР.

Тиждень

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ