Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

У Дрогобичі дитині-сироті подарували житло

У місті Дрогобичі Львівської області для дитини-сироти, інваліда з дитинства, придбали власне житло. Однокімнатна квартира була куплена в межах Обласної регіональної програми забезпечення житлом дітей - сиріт, інформує прес-служба Львівської обласної ради.

прес-служба ЛОР

Ключі від квартири вручили дівчині голова бюджетної комісії Львівської обласної ради Олег Домчак, депутати обласної ради, представники місцевої влади та Служби у справах дітей.

Вартість квартири становить 440 тис. грн., з яких обласного бюджету виділили 189, 53 тис грн. та міського - 250 тис. грн.

«Дякуючи спільним зусиллям Служби у справах дітей Львівської облдержадміністрації, депутатам Львівської обласної ради, Дрогобицької міської ради вона має сьогодні змогу мати власний дім, - зазначив Олег Домчак.

"Обласна влада і надалі зробить усе можливе, аби діти, особливо сироти, відчували нашу підтримку, допомогу та захист. Загалом на програму у минулому році ми виділили 5, 6 млн. грн. За ці кошти ми придбали 32 квартири для 48 дітей-сиріт, позбавлених батьківського піклування і для однієї – зроблено сучасний ремонт приміщення», - додав голова бюджетної комісії ЛОР.

прес-служба ЛОР

Слід додати, що у 2017 році на реалізацію програми з обласного бюджету передбачено 6579 тис. грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ