Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У ДТЕК сказали, коли відновлять енергопостачання Авдіївки

Енергохолдинг "ДТЕК" Ріната Ахметова розраховує відновити енергопостачання Авдіївки Донецької області протягом середи-четверга. Про це повідомив журналістам директор з дистрибуції електроенергії "ДТЕК-Енерго" Ігор Маслов.

"О 12:04 середи ми отримали дозвіл на роботу. Дві бригади приступили до огляду ліній електропередачі. ОБСЄ супроводжує, і це дає надію, що "зелений коридор" не буде порушений... Якщо пошкодження виявляться нескладними, а саме - будуть обірвані дроти, ми відновимо сьогодні до кінця світлового дня", - сказав він.

У той же час, зазначив Маслов, у разі пошкодження опори ЛЕП часу знадобиться більше. "Ми укомплектовані. Є опори для заміни, але це займе більше часу. В такому разі ми завершимо роботи завтра", - повідомив він.

Директор з дистрибуції додав, що перешкодити цьому плану можуть тільки поновлені обстріли та мінні поля, що можуть зустрітися на маршруті обстеження.

Як повідомлялося, у середу в Авдіївці настало перемир'я. Його мета – дати можливість ремонтним бригадам відновити енергопостачання міста. Режим "тиші" триватиме до 17:00.

УП

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ