Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У ДТП під Білою Церквою загинув депутат Київської облради

Депутат Київської обласної ради Борис Панченко потрапив у дорожньо-транспортну пригоду на трасі Біла Церква-Володарка. Внаслідок ДТП загинули три людини, серед яких і сам Панченко, ще одна людина постраждала, повідомив на свої сторінці в Facebook голова в Київської обласної державної адміністрації Олександр Горган.

Аварія трапилась у Білоцерківському районі, на повороті до села Пилипча. Автомобілі "Hyundai Sonata" та "Ford" зіткнулись лоб у лоб, після зіткнення "Hyundai" одразу загорівся. Очевидці аварії стверджували, що обидві автівки рухались зі швидкістю понад 100 км/ч.

"Внаслідок ДТП загинув депутат Київської обласної ради Панченко Борис Максимович, 1952 р.н. Трагедія сталась в Білоцерківському районі на трасі Біла Церква-Володарка на повороті до с. Пилипча, внаслідок лобового зіткнення та загоряння автомобілів. Внаслідок ДТП загинуло 3 особи та 1 особа постраждала. Щиро співчуваю рідним і близьким загиблих", - написав Олександр Горган.

Нагадаємо, 18 червня автомобіль Toyota Land Cruiser скоїв наїзд на групу людей біля храму Святого апостола Андрія у Львові. Позашляховик виїхав на тротуар і перекинувся. Внаслідок  ДТП загинула жінка, інша постраждала була госпіталізована. 

Дзеркало тижня

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ