Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У двох медсестер на Дніпропетровщині поліція вилучила наркотики на 5 млн грн

На Дніпропетровщині оперативники викрили та затримали двох медпрацівників та їх посередника, які збували метадон. Вилучено значну партію з кількох видів наркотичних речовин на суму 5 млн гривень. Про це повідомили у ГУ НП у Дніпропетровській області.

ГУ НП у Дніпропетровській області

Дві медсестри однієї з лікарень міста Кривий Ріг, маючи доступ до нарковмісних лікарських препаратів, організували незаконний збут лікарського препарату «метадон». Під час щоденного об’їзду наркозалежних осіб, які проходили курс замісної підтримувальної терапії за місцем свого проживання, вони заїжджали на службовому медичному автомобілі до знайомої - раніше судимої місцевої жительки. 

ГУ НП у Дніпропетровській області

Медпрацівники передавали жінці необлікований «метадон», який вона успішно розповсюджувала серед наркозалежних осіб.

Реалізатора наркотиків оперативники затримали під час збуту «метадону». При  проведенні санкціонованого обшуку в її помешканні вилучено понад 15 кг макової соломи, 7 літрів опію ацетильованого, 1 кг марихуани, 16 рослинконоплі, значну кількість «метадону» у блістерах.

ГУ НП у Дніпропетровській області

Відразу після затримання медичних сестер, проведено санкціонований обшуку спеціально обладнаному приміщені Криворізької міської лікарні. Тамв илучено необліковані належним чином понад 180 пігулок «метадону» та «методикту». 

На даний час вирішується питання щодо обрання затриманим запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За вчинені кримінальні правопорушення кожному члену злочинної групи загрожує покарання до восьми років позбавлення волі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ