Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У ФФУ спростували, що особисто просили дискваліфікувати Арену Львів

У Федерації футболу України не зверталися у ФІФА з особистим проханням дискваліфікувати "Арену Львів" на неправомірні дії вболівальників. Про це заявив керівник Департаменту інформації ФФУ Павло Терновий.

"Тема матеріалу і сенс заперечень ФФУ у ДК ФІФА не відповідають один одному та явно спотворені автором з метою створення скандалу. Вкотре звертаюся до тих ЗМІ, які хочуть наростити власний рейтинг на поширенні необ'єктивної інформації: це не додає вам честі", - сказав він.

"Очевидно, що тих, хто готував вказаний матеріал, абсолютно не цікавлять перспективи українського футболу, а метою є інтриги та спроби дискредитації національної Федерації та її керівництва", - додав працівник ФФУ.

За словами Тернового, у тексті згаданих заперечень ФФУ чітко викладена позиція, яка полягає у тому, що Федерація просить ФІФА погодитися з можливістю розгляду та застосування дисциплінарних санкцій до стадіону у Львові силами самої ФФУ, а також просить ФІФА погодитися з подібними намірами.

"Ні про яке прохання застосувати санкції до "Арени Львів" з боку ФІФА мови не йде, і будь-який адекватний журналіст і читач може переконатися у цьому, прочитавши текст самого документа", - зауважив він.

"І дуже важливо, щоб всі зрозуміли: стадіон у Львові - це гордість України, і нашим наміром було і є бажання захистити його від тривалої дискваліфікації, про що йде мова як у цьому документі, так і в подальшій апеляції" , - цитує "Террикон".

Нагадаємо, раніше була інформація, що перший віце-президент ФФУ Сергій Стороженко звертався з листом у ФІФА.

Також зазначимо, що "Арену Львів" дискваліфікували до закінчення відбору на Чемпіонат світу 2018 року.

Чемпіон

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ