Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Голлівуді відбулася прем'єра нового сезону серіалу Гра престолів

В неділю, 10 квітня в Голлівуді відбулася урочиста прем'єра шостого сезону культового фентезійного телесеріалу Гра престолів. Повідомило видання "НВ".

На заході з'явилися виконавці головних ролей у телепроекті, серед яких були Емілія Кларк, Софі Тернер, Наталі Еммануель та інші.

Як повідомлялося раніше, шостий сезон буде складатися з 10 епізодів, в основу яких лягли частина книги Вітри зими Джорджа Мартіна, а також окремі глави з книг Бенкет стерв'ятників і Танець з драконами, за якими були зняті четвертий і п'ятий сезони. На телеканалі HBO прем'єра нових серій відбудеться 24 квітня.

Крім того, днями телеканал HBO опублікував синопсіс шостого сезону Гри престолів, який пролив світло на долю Джона Сноу. Так, в описі нової серії під назвою Червона жінка значиться «Джон Сноу мертвий. Дейенеріс зустріне сильну людину. Серсея знову побачить свою дочку».

В описі всього сезону, в свою чергу, зазначено, що «після шокуючих подій фіналу п'ятого сезону, в тому числі трагічної смерті Джона Сноу, убитого повстанцями Чорного замку, можливої загибелі Дейенеріс в ямах Мірієну та публічного приниження Серсеї по стежці ганьби в Королівській Гавані, ті що залишилися в живих в Вестеросі і Ессосі збираються з силами, щоб рухатися вперед, не знаючи, що їх чекає».

НВ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ