Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У голлівудського актора заберуть премію "Еммі" за домагання до підлітка

Міжнародна телевізійна академія заявила, що "у світлі нещодавніх подій" забере спеціальну Міжнародну нагороду "Еммі", призначену для актора Кевіна Спейсі, - ВВС Україна.

Міжнародна нагорода "Еммі" - спеціальна премія, яку присуджують тим, "чиї творчі досягнення вплинули на якість телевізійного виробництва".

Серед попередніх лауреатів - режисер Стівен Спілберг, автор "Абатства Даунтон" Джуліан Фелловс і автор "Х-фактора" Саймон Ковелл.

Церемонія нагородження Міжнародною премією "Еммі" за традицією проходить окремо від основної церемонії "Еммі".

Скандал розгорівся після того, як Кевіна Спейсі звинуватили у домаганні до хлопчика-підлітка.

Актор Ентоні Рапп у інтерв'ю Buzzfeed Рапп стверджував, що Спейсі домагався його, коли йому було 14 років. За його словами, це сталося після вечірки в 1986 році.

Сам Спейсі заявив, що нажаханий цією історією, але самого інциденту не пам'ятає. Він додав, що заборгував актору "щире вибачення" за свою "дуже неприйнятну п'яну поведінку".

Раніше у вівторок Netflix оголосив про закриття серіалу "Картковий будинок", де Кевін Спейсі грає головну роль. Компанія заявила, що "глибоко стурбована" заявами Ентоні Раппа.

При цьому 58-річний Кевін Спейсі зізнався, що він гей. Спейсі, який виграв "Оскар" за фільми "Звичайні підозрювані" та "Краса по-американськи", зробив свої заяви у неділю у Twitter.

Після цього його жорстко розкритикували за той момент, який він обрав для камін-ауту.

Активісти за права геїв заявили, що поєднання інформації про його сексуальну орієнтацію зі звинуваченнями у домаганні шкодять ЛГБТ-спільноті.

ВВС Україна

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ