Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Городку завершися ветеранський турнір з футзалу

У неділю, 21 травня, за ініціативи Асоціації футзалу Львівщини та ГО УНСО відбувся ветеранський турнір з футзалу присвячений славній родині Тершаківців.

Усі поєдинки турніру відбулися у Городку на двох полях футзальних розмірів стадіону «Колос».  Участь у змаганнях взяли сім команд, вік гравців яких перевищував 40 років.

На жаль, перед початком турніру організатори так і не дочекалися команди з Рави-Руської, а відтак у групі А за вихід до стадії плей-офф боролися не чотири, а три команди. За вихід до півфіналів турніру у групі А боролися ФК «Ветеран» (Жовква), ФК «Енергія» (Львів) та «Колос» (Городок).  У групі Б між собою змагалися ФК «Верес» (Мавковичі), «Енергетик» (Добротвір), «Магістрат» (Львів) та «Ветерани» з Радехова.

За підсумками одноколового турніру з групи А до півфіналів турніру вийшли ФК «Енергія» та ФК «Ветеран», з групи Б – «Енергетик» та «Магістрат». У півфіналі турніру «Енергія» впевнено обіграла «Магістрат» з рахунком 3:0, а «Енергетик» - «Ветеран» - 2:1. У матчі за третє місце жовківський «Ветеран» переміг львівський «Магістрат» з рахунком 5:2, а володар головного трофею турніру визначався лише у серії післяматчевих пенальті. Основний час фінального матчу завершився з рахунком 1:1, а у серії пенальті команда з Добротвора була майстернішою за «енергетиків» - 3:1. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ