Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Городоцькому районі відкрили сучасний народний дім

У неділю, 17 січня, у с. Бучали Городоцького району Львівської області урочисто відкрили народний дім. Сучасне приміщення, будівництво якого розпочали ще у 2011 році, облаштоване на 250 місць. Зокрема, у 2015 році в активне будівництво закладу вклали близько 10 млн грн, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Урочисте відкриття модерного культурного осередку на Городоччині зібрало не лише мешканців цього краю, а й владу району та області. Привітав мешканців с. Бучали із такою важливою подією для їх села і голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка.

"Надзвичайно приємно, що урочисте відкриття цього сучасного культурного осередку відбулось саме у період Різдвяних свят, - наголосив очільник області. - Саме завдяки спільним зусиллям влади та громади мешканці села Бучали отримали сучасний народний дім. Тож тепер ви маєте можливість активізувати не лише культурне життя свого села, а й проводити у цьому приміщенні різноманітні збори та приймати важливі рішення для громади".

Відсьогодні культурне дозвілля у цьому населеному пункті, вважають його мешканці та представники влади, значно активізується. Просторе приміщення нового народного дому дозволить усім охочим, особливо молоді, відвідувати різноманітні гуртки, влаштовувати концерти та наради.

Зазначимо, що незважаючи на те, що перший камінь у фундамент народного дому заклали у 2011 році,  основні роботи провели саме у 2015.

Загальна кошторисна вартість будівництва об’єкта у минулому році становила близько 10 млн грн. Майже 9 млн грн надали з Державного фонду регіонального розвитку, 200 тис грн - з районного бюджету та 700 тис грн - спонсорські кошти.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ