Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У готелі «Жорж» розпочалося тестування нової системи з підрахунку голосів

Об’єднання «За чесні вибори» відрядило своїх представників у готель «Жорж», де розпочалися навчання операторів і тестування нової системи з підрахунку голосів. Про це під час відеомарафону «Львівщина вибирає місцеву владу», - повідомив голова ЛОО «Громадянська позиція» Олег Мацех

«Ми плануємо відкрити сайт, де всі зможуть в онлайн режимі ознайомитися з ходом підрахунку голосів. Ця система підрахунку голосів, яка називається «Гугл документс» буде вперше використана в Україні», – повідомив Олег Мацех.

Він також запросив журналістів в готелі Жорж, де з 22.00 буде підрахунок голосів. Також там будуть представники політичних сил.

Відповідаючи на питання щодо ситуації, яка склалася в об’єднанні «За чесні вибори», Олег Мацех зазначив, що нині в об’єднні нема конфліктів, але є питання технічні, такі наприклад, як фінансові, коли кожен повинен скласти внесок за оренду. «Але так не сталося. Зокрема, на останній прес-конференції не було «За Україну», але ми не виясняємо, з чим це пов’язано тому, що тут нема жодного примусу», - додав Олег Мацех.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ