Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У ГПУ знають, куди подівся голова Апеляційного суду

Генеральній прокуратурі відоме місце перебування голови Апеляційного суду Києва Антона Чернушенка, дозвіл на затримання й арешт якого напередодні дала Верховна Рада України.

«Генеральна прокуратура знає, де він перебуває», – сказали Радіо Свобода у прес-службі відомства, проте не уточнили, де саме перебуває Чернушенко.

Раніше сьогодні телеканал «24» повідомив, що 1 липня Чернушенко не з’явився на робочому місці. За даними телеканалу, дружина Чернушенка сказала, що її чоловік у відпустці.

30 червня Верховна Рада надала згоду на затримання та арешт (взяття під варту) судді Апеляційного суду міста Києва Антона Чернушенка.

24 червня ГПУ повідомила про підозру Чернушенку у вчиненні незаконного втручання в роботу автоматизованої системи документообігу суду та постановленні свідомо неправосудних судових рішень.

25 червня ГПУ і СБУ провели обшук в одному з будинків Чернушенка, виявивши там зброю і патрони, постанови суду з грифом «таємно», документи на використання значних сум коштів на будівництво, талони на пальне та державні номерні знаки.

Антон Чернушенко всі звинувачення заперечує.

Радіо Свобода

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ