Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

У громадському транспорті Львова стартував соціальний проект

З 13 лютого у Львові стартував соціальний проект толерантного ставлення до вагітних жінок – «Поступись місцем тому, хто носить у собі життя». Про це сьогодні, 14 лютого, повідомив кореспондент Гал-інфо.
Фото Олени Ляхович
Фото Олени Ляхович
Фото Олени Ляхович
Фото Олени Ляхович
1/2

За словами депутата Львівської міської ради Уляни Пак, до неї неодноразово звертались вагітні із скаргами на незручності, з якими вони стикаються через відсутність толерантного ставлення до них.

«Саме тому виникла ідея створення позитивної соціальної реклами, яка б зверталась до сумління людей і закликала до гідного поводження із вагітними жінками у громадському транспорті, соціальних установах, закладах охорони здоров’я тощо», – пояснила Уляна Пак.

Як повідомила Уляна Пак, до розробки макету соціальної реклами долучився відділ промоції Львівської міської ради. Відповідні наліпки вже розміщені у львівському електротранспорті, на черзі – автобуси, заклади охорони здоров’я, держустанови, аптеки, супермаркети.

Кошти на виготовлення цих наліпок та афіш виділили партнери проекту – ТМ «DIANORA» (одяг для вагітних). Дозвіл на розміщення у транспорті надали ЛКП «Львівелектротранс», АТП-1, приватні перевізники, заклади охорони здоров’я, управління соціального захисту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ