Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Кримінал

У Харкові готуються нові провокації за підтримки українських ЗМІ

Міністерство внутрішніх справ перехопило інформацію про підготовку та проведення у Харкові проросійського мітингу. Повідомив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко на своїй сторінці у Фейсбук.

Як зазначив Геращенко, мітинг має відбутися 18 листопада на прохідній харківського заводу Турбоатом за адресою пр. Московський 199.

МВС звернеться до суду з вимогою заборонити дану акцію, щоб уникнути провокацій з боку проросійських диверсантів. «І її спіткає доля попередньої невдалої акції біля Дзеркального струменя, після якої на наступний день патріотично налаштовані харків'яни знесли пам'ятник Леніну», - написав Геращенко.

Радник також описав схему, за якою готуються подібні акції. До висвітлення акції залучена група російських ЗМІ, заблокованих в Україні (Россия 24, ОРТ, НТВ, РТР, РЕН ТВ Life News). Допомагати розповсюджувати російську брехню будуть і українські ЗМІ, додав він: «У перехваті чітко зазначено, що до висвітлення акції планується залучити телеканал «Інтер», газету «Сегодня», газету «2000», «Киевский телеграф». Також планувалося залучити до висвітлення - харківський телеканал «Р-1», газету «Вечірній Харків». Ну і само собою інтернет сайти – «Русский дозор», «Російська весна», «Російська лінія», «Анна Ньюс», «Новоросс – інфо» і ряд інших.

Організації, що подають заявку на мітинг – «Жіночий рух Харкова», «Трудова Харківщина». Також він назвав організаторів пікету – Оксана Штик, Павло Тищенко, Валерій Цюрток.

Тема мітингу - привернення уваги до погіршення соціально-економічного стану України, нагадати про важливість економічних зв’язків з Росією, консолідація існуючого активу. Додаткові теми: «Не дамо вбити флагман Харківській промисловості – Турбоатом», «Турбоатом – гордість Харкова», «Досить руйнувати потенціал Харкова»,  «Росія основний замовник, важливо зберегти зв'язки з Росією».

Детальніше можна прочитати в самому повідомленні Геращенка.


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ