Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Харкові під заставу відпустили ще одного сепаратиста

Один з організаторів захоплення Харківської ОДА у квітні 2014 року, активіст сепаратистської організації "Юго-Восток" та прихильник федералізації України Єгор Логвінов вийшов з СІЗО під заставу в 206,7 тис. грн. Про це кореспонденту Укрінформу повідомило джерело в поліцейському главку Харківської області.

"Застава в 206,7 тис. грн, дозволена судом як зміна колишнього запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, тобто в СІЗО, внесена", - зазначило джерело.

За його словами, Логвінов вийшов з СІЗО з електронним браслетом.

Як повідомлялось раніше, 12 жовтня Київський райсуд Харкова змінив запобіжний захід для антимайданівця Єгора Логвінова, який провів 2,5 роки під вартою в СІЗО, на внесення застави.

13 жовтня 2016 року після внесення застави в 206,7 тис. грн з Харківського СІЗО вийшов антимайданівець Спартак Головачов - один з організаторів захоплення Харківської ОДА у квітні 2014 року.

Тоді ж прокуратура Харківської області заявила про намір оскаржити рішення суду щодо Логвінова і Головачова.

Колишній голова ХОДА, а нині глава Адміністрації Президента України Ігор Райнин, коментуючи журналістам у Харкові ситуацію з Головачовим і Логвіновим, наголосив на необхідності внесення змін до "закону Савченко".

Нагадаємо: 8 квітня 2014 року спецпідрозділу міліції звільнили будівлю Харківської ОДА, захоплену 6 квітня сепартистами. На місці було затримано більше 60 осіб, включаючи одного з лідерів захоплення Єгора Логвінова.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ