Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Харкові застрелився друг Добкіна і Кернеса

У четвер, 20 листопада, ввечері застрелився близький друг Михайла Добкіна і Геннадія Кернеса, підприємець Вадим Вишневський. Співробітники міліції проводять перевірку за фактом самогубства чоловіка. Про це повідомляє прес-служба УМВСУ в Харківській області.

Згідно із повідомленням МВС Харківської області 53-річного чоловіка з вогнепальним пораненням в голову привезли з власного будинку в лікарню близько 14.00. Незважаючи на зусилля лікарів, близько 17.00 харків’янин помер.

Очевидці відзначають, що незабаром після того, як тяжко пораненого привезли в медустанову, туди ж стали прибувати харківські чиновники, серед яких був помічений і народний депутат Михайло Добкін. За неофіційною інформацією від джерела в правоохоронних органах, Вишневський з невідомих поки причин намагався звести рахунки з життям за допомогою особистого пістолета.

Як зазначили в міліції, на домашню адресу самогубці виїхало керівництво Харківського міського управління, Дзержинського РВ та слідчо-оперативна група. На місці події працівники міліції вилучили речові докази. А факт події було внесено до Журналу єдиного обліку. На даний момент співробітники міліції встановлюють обставини події та відпрацьовують різні версії, які призвели до трагедії.

Згідно із даними, відомим громадськості, Вишневський був близьким другом Михайла Добкіна і Геннадія Кернеса, хоча й особливо не світився на публіці. Однак, екс-губернатор у свій час призначив загиблого бізнесмена своїм радником з питань паливно-энергетичекого комплексу відразу після того, як зайняв крісло голови ХОДА. На офіційному сайті Вишневського зазначено, що з 1995 року він є Членом наглядової ради банку «Золоті ворота» (який пов’язують із родиною екс-губернатора), в якому володіє не менше 14% акцій. Також йому належить частка в пакеті акцій «ЦУМу».

7 Днів-Україна

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ