Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Калинівці шукають вибухонебезпечні предмети у радіусі 10 кілометрів

Станом на 07:00 1 жовтня на військових складах у Вінницькій області відкритих осередків горіння немає, спостерігається поодинока детонація боєприпасів. Інформації щодо загиблих унаслідок надзвичайної ситуації не зареєстровано. За оперативною інформацією травмовано 2 особи, які госпіталізовані до медичних закладів. Про це повідомили в ДСНС України.

Станом на 07:00 1 жовтня 2017 року відновлено газопостачання 11 тис. 983 абонентам.

Для надання психологічної допомоги мешканцям Калинівського району залучено групу екстреної психологічної допомоги у складі 5 осіб (від ДСНС – 3 особи, від Нацгвардії – 2 особи), надано допомогу 430 особам.

Призупинений навчально-виховний процес дошкільних та освітніх закладів, розташованих у зоні можливого ураження, планується відновити з 2 жовтня 217 року.

До 23:59 1 жовтня 2017 року закрито рух повітряного транспорту в радіусі 40 кілометрів від м. Калинівка.

ДСНС та Міноборони спільно розроблено та затверджено План організації робіт з очищення територій, забруднених вибухонебезпечними предметами внаслідок надзвичайної ситуації, яка виникла на 48 арсеналі Збройних Сил України.

Проводиться очищення від вибухонебезпечних предметів місцевості за межами населених пунктів у 10-ти кілометровій зоні навколо арсеналу.

З метою забезпечення безпеки дітей та підлітків, які проживають у постраждалих районах, за розпорядженням керівництва обласної державної адміністрації, 2 жовтня 2017 року в усіх навчальних закладах постраждалих районів проводитимуться розширені уроки (заняття) з цієї тематики.

До проведення робіт з розмінування технічної території арсеналу залучено 50 груп розмінування Збройних Сил України у складі 238 чол. особового складу та 50 од. техніки.

Підрозділами ДСНС здійснюється моніторинг протипожежного стану населених пунктів в зоні надзвичайної ситуації, ліквідовано загоряння 7 будинків внаслідок влучання боєприпасів.

Для забезпечення публічної безпеки і порядку від Нацполіції задіяно 61 особа, 15 транспортних засобів.

Для недопущення фактів мародерства в місті Калинівка, несанкціонованого допуску громадян до зони можливого ураження від Національної гвардії залучено 60 особи та 2 од. техніки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ