Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Калинівці знову поодинокі вибухи - ДСНС

У Калинівці Вінницької області ситуація нормалізована, відбуваються поодинокі вибухи. Загрози населенню немає. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України.

"Наразі ситуація нормалізована, відбуваються поодинокі вибухи, які не становлять загрози для місцевого населення. Станом на 14:00 28 вересня авіацією ДСНС з початку робіт здійснено 30 скидів води на осередки пожежі, де знижена небезпека", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що відновлено рух на автодорозі Житомир – Могилів-Подільський.

Залишається закритим рух: повітряного транспорту в радіусі 12 кілометрів від м. Калинівка; залізничного транспорту на перегоні Сосенка – Калинівка Південно-Західної залізниці.

Відключено також лінії електропередач Калинівка-УкрФлора та Калинівка-Лаврівка та газопостачання с. Дорожнє, с. Медвідка, с. Лаврівка.

Навчально-виховний процес в дошкільних та освітніх навчальних закладах розпочнеться з 2 жовтня поточного року.

Як повідомлялося, 26 вересня в Калинівці на складах озброєння спалахнула пожежа з подальшою детонацією боєприпасів. З Калинівки і прилеглих сіл евакуйовано близько 30 тисяч людей. Рятувальники ліквідовували займання 7 житлових будинків внаслідок влучення боєприпасів.

За фактом здійснення диверсії на території військової частини, дислокованої в Калинівці Вінницької області, військова прокуратура Центрального регіону внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ст. 113 Кримінального кодексу (диверсія). Водночас, головний військовий прокурор Анатолій Матіос повідомив у четвер, що диверсійних груп слідство не виявило. Даних про безпілотники над складами, про які повідомляли у соцмережах, також не встановлено.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ