Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Кам’янка-Бузькому районі промоніторили мікропроекти

Днями заступник начальника відділу з питань реалізації проектів місцевого розвитку, міжнародної технічної допомоги та зовнішньоекономічних зв’язків Львівської обласної ради Олена Гвоздик здійснила робочу поїздку у Кам’янка-Бузький район для проведення моніторингу реалізації мікропроектів місцевого розвитку у Львівській області у 2016 році. Повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Спільно з головою районної ради Тарасом Келебердою було оглянуто наступні проекти:

- «Аварійно-відновлювальні роботи (капітальний ремонт) житлового будинку по вул. Незалежності, 36 в м. Кам’янка-Бузька». Заявником проекту виступає ОСББ. За рахунок залучених обласних, районних та громадських коштів вдалося завершити ремонт покрівлі житлового будинку площею 510 м2 та влаштувати 96,8 м водостічних труб. Загальна вартість проекту 215 тис. грн. 

- «Капітальний ремонт з утеплення фасаду Незнанівського НВК ЗНЗ І-ІІ ступенів ДНЗ Кам’янка-Бузького району». Заявником проекту виступає відділ освіти Кам’янка-Бузької РДА. Роботи на об’єкті тривають. За рахунок залучених обласних, районних та громадських здійснюється  утеплення фасаду школи та проведення теплоізоляції горища. Загальна вартість проекту 298 тис. грн. 

- «Капітальний ремонт по заміні вікон Дернівського НВК "ЗНЗ І-ІІступенів – ДНЗ". За рахунок залучених обласних, районних та громадських коштів проведено заміну 48 вікон на енергоощадні.  

«Загалом у Кам’янка-Бузькому районі у 2016 році реалізовується 27 мікропроектів на загальну суму 6 млн. грн, з яких кошти обласного бюджету становлять 2,4 млн. гривень. На сьогодні вже завершено роботи на 14 об’єктах. На інших об’єктах роботи тривають і будуть завершені вчасно, зокрема усі освітянські проекти заплановано завершити до 1 вересня», - зазначила Олена Гвоздик.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ