Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Надзвичайні події

У Кам’янці-Подільському отруїли учасників дитячого фестивалю

Вчора, 21 листопада, з місцевого готельно-ресторанного комплексу з гострою кишковою інфекцією в лікарню доправили 12 учасників Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Перлина Кам’янця», із яких 9 — діти. Про це повідомив Сектор комунікації поліції Хмельницької області.

Впродовж дня до Кам’янець-Подільської міської лікарні № 1 було доставлено та госпіталізовано 12 чоловік, із яких 9 — діти. Усі вони приїхали із Одеської, Київської та Львівської областей на Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Перлина Кам’янця», який проходив з 19 по 21 листопада, і проживали в одному із готельно-ресторанних комплексів міста.

Попередній діагноз госпіталізованих — гостра кишкова інфекція середньої важкості. Стан здоров’я дітей та дорослих лікарі характеризують як задовільний.

Наразі правоохоронці з’ясовують причини отруєння учасників фестивалю. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 325 «Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням» Кримінального кодексу України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ