Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство  |  Спорт

У «Карпат» щодо Садового великі плани

Уже в цьому сезоні ми планували розпочати будівництво корпусу медико-реабілітаційного центру для ФК «Карпати». Але у міськраді досі не вирішили земельне питання, тому проект ще не затверджений, – розповів сьогодні, 2 листопада, генеральний директор ФК «Карпати» Ігор Дедишин.

Він висловив сподівання, що після виборів земельне питання таки вдасться вирішити. «Маю надію, що нова місцева влада по-іншому подивиться на «Карпати». Адже поки у нас немає належних умов для тренування навіть основного складу команди».

Генеральний директор ФК «Карпат» також додав: «У нас проблем з Андрієм Садовим ніколи не було. Мабуть, у нього були з нами якісь проблеми. Але якщо людина розуміє, що таке «Капати» для Львова, то робитиме усе для того, щоб підкреслити статус європейської команди європейського міста».

Ігор Дедишин зазначив, що вони неодноразово запрошували Андрія Садового на тренувальну базу клубу, але через щільний графік мер так і не приїхав. «Хоча він відвідав «карпатівську» футбольну школу, оглянув поля та запитував про проблеми. Однак ніяких питань досі не вирішили», – обурюється гендиректор.

Попри такі умови, у цьому сезоні таки вдалося зробити два поля для дитячо-юнацького футболу. «Одне зі штучним покриттям, яке вже повністю закінчене, інше – натуральне поле, – відкрили на так званих верхніх полях стадіону «Україна». Наступного року керівництво клубу планує повністю завершити комплекс верхніх полів, тут відкриють ще два натуральних поля і одне штучне. На базі клубу також побудують ще одне штучне поле», – розповів він.

Додамо, що гендиректор «Карпат» Ігор Дедишин, відповідно до попередніх результатів виборів, став депутатом Львівської міської ради за списком Партії регіонів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ