Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У команді прем’єра не дозволяють працювати людям, які віддано служать національним інтересам своєї держави, – Ярослав Кендзьор

Народний депутат, член фракції “Наша Україна” Ярослав Кендзьор заявляє, що ставлення Віктора Януковича і “антикризової” коаліції до Бориса Тарасюка продиктоване винятково політичними чинниками і є свідченням того, що у команді прем’єра не дозволяють працювати людям, які віддано служать національним інтересам своєї держави.
“Говорити про непрофесійність Бориса Тарасюка як дипломата зі світовим іменем, людини, яку шанують і поважають у дипломатичних колах усього світу, може тільки останній невіглас. Звичайно, що не в останню чергу прем'єр-міністра дратує й те, що міністр закордонних справ України є високоосвіченою людиною, яка знає кільканадцять мов, досконало володіє українською мовою, чого не можна сказати про членів команди Януковича, зокрема Азарова і Табачника”, – наголошує народний депутат.
“Команда Януковича не може звикнути до того, що серед них є людина, яка на кільканадцять порядків й інтелектуально, і у відстоюванні інтересів України стоїть вище, ніж вони усі разом узяті. Тому сьогодні здійснюється безпардонна політична розправа над Борисом Тарасюком усупереч Конституції і регламенту Верховної Ради”, – переконаний Ярослав Кендзьор.
“Але вони не розуміють, що удар по Борису Тарасюку, а відтак – по Президенту, у кінцевому підсумку – потрійний удар по їхньому ж “антикризовому” престижу, репутації, які, як вже підтверджують соціологічні дані, невпинно котяться донизу”, – підсумував Кендзьор. Повідомила «Гал-info» прес-служба «Нашої України».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ