Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У конкурсі на очільника ДФС Львівщини переміг Ігор Кондро

Ігор Кондро переміг у конкурсі на заміщення посади керівника ГУ ДФС у Львівській області. Голова ДФС України Насіров підписав подання ще 6 серпня. Про це стало відомо сьогодні, 7 серпня, під час зустрічі голови Львівської ОДА Олега Синютка з активістами.

«Є подання пана Насірова, я це подання підпишу. Учора у нас з Ігорем Кондро відбулася півгодинна розмова про принципові речі. Я вважаю, що проведення конкурсу – це перемога львівських активістів», - сказав Синютка.

Додамо, що кандидатура Кондро має пройти погодження також у Мінфіні.

Ігор Кондро своєю чергою подякував за підтримку активістам і запропонував примиритися. Однак вони заявили, що не підтримували його і не сварилися із ним, а хочуть бачити його конкретні кроки на посаді.

Депутат Львівської міської ради, громадський активіст Юрій Мартинюк заявив: «Ми нікого не підтримували і не сварилися з вами, тому примирення нам ні до чого. Наша вимога проста – аналогічні умови щодо погодження мають пройти усі ваші заступники та керівники районів».

Водночас представник комітету підприємців Львівщини Василь Хомляк заявив, що були невідомими критерії за якими відбувся конкурс на заміщення посади і невідомо за яким принципом набирали людей у комісію, яка проводила цей конкурс, а представників бізнесу не запросили і не запитали їхньої думки.

Своєю чергою голова Львівської ОДА Олег Синютка висловив ряд своїх вимог до потенційно нового керівника ГУ ДФС Львівщини.

«Ми повинні показати усім приклад. Кожного кварталу повинен відбуватися публічний звіт керівника за межами приміщення ДФС Львівщини. Повинна бути створена громадська рада, куди усійдуть усі бажаючи, а не лише вигідні керівництву. Ще одна принципова вимога – не брати на роботу за гроші. Потрідбно також негайно вирішити питання конвертаційних центрів. Для ОДА збирати гроші не треба і в Київ їх возити теж не треба», - сказав Синютка.

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ