Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Краковці затримали псевдоболгарина

На Львівщині затримали чергового іноземця який, використовуючи чужий паспорт, намагався незаконно перетнути українсько-польський кордон, - прес-служба Мостиського прикордонного загону.

Сьогодні вночі, під час здійснення заходів прикордонного контролю осіб, що виїжджали з України в пункті пропуску «Краковець», увагу інспектора прикордонної служби привернула поведінка одного за пасажирів легковика. Чоловік подав на перевірку паспорт Болгарії, у якому значились відомості на особу, 1976 року, однак зовні він виглядав значно молодшим ніж на фотокартці. Чоловіка було запрошено на співбесіду в ході якої він зізнався, що насправді є громадянином Туреччини, 1997 року народження. Також подорожуючий підтвердив наміри незаконно перетнути кордон по чужому болгарському паспорту, який він придбав.

Тепер громадянин відповідатиме перед судом за вчинення адміністративного правопорушення передбаченого статтею 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Зазначимо, що з початку року прикордонники Мостиського загону попередили 21 спробу незаконного перетину кордону в пунктах пропуску по підробним і 9 по чужим паспортним документам.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ